Ferm Living Mirror, fremtidens smarte spejl

Ferm Living Mirror, fremtidens smarte spejl

Ferm Living Mirror er et smart spejl, der kan bruges til at gøre dit hjem smartere. Det er også en fantastisk måde at vise din stil og personlighed frem.

Ferm Living blev grundlagt i 2014 af tre danske iværksættere, Lars Kjøller, Michael Pedersen og Christian Borch. De ønskede at skabe fremtiden for spejle og gøre dem til mere end blot en afspejling af dig selv.

Dette spejl er udstyret med et interaktivt display, der kan vise dig information om vejret, tid, nyhedsoverskrifter eller endda dine sociale medier. Du kan også bruge den som tv-skærm, hvis du kun vil have den til underholdningsformål.

Hvad er et smart spejl?

Et smart spejl er en enhed, der viser information om brugeren på et stort, reflekterende panel. Den kan bruges til personlig pleje eller til andre formål.

Hvad er et smart spejl?

Et smart spejl er en enhed, der viser information om brugeren på et stort, reflekterende panel. Den kan bruges til personlig pleje eller til andre formål.

Måden det fungerer på er enkel: Brugeren stiller sig foran spejlet, og så vil billedet af deres ansigt dukke op på overfladen med alverdens informationer såsom vejr, tid, trafik og påmindelser.

Hvad er Ferm Living?

Ferm Living er en hollandsk designvirksomhed, der har specialiseret sig i at skabe innovative og bæredygtige produkter. De skabte Ferm Living Mirror, som er et spejl, der har et indbygget Ferm living | Æstetisk design når det er bedst LED-lys, der hjælper dig med at se din refleksion i mørket.

Sådan bruger du Ferm Living-spejlet og dets funktioner

Ferm Living spejlet er en enhed, der kan bruges til forskellige formål. En af dem er at fungere som et spejl, men det har også andre funktioner, der gør det til mere end bare et almindeligt spejl. Den kan også fungere som tv-skærm, vækkeur og fotoramme.

Den kommer med to forskellige beslag, så du kan have mulighed for at bruge den enten lodret eller vandret. Du kan ændre skærmens retning ved blot at tage stikket ud og sætte netledningen i en anden stikkontakt.

Er fremtidens smarte spejl virkelig her?

Ferm Living Mirror er et smart spejl, der er designet til at tilbyde brugeren en personlig oplevelse med deres garderobe. Spejlet er i stand til at registrere enhver beklædningsgenstand, du placerer på bøjlen, og kan endda anbefale andre genstande, der ligner Ferm living spejl | Se hele udvalget hos Moodings eller passer godt til den.

Konklusion:

Ferm Living Mirror er et godt eksempel på, hvordan AI kan bruges til at gøre vores liv nemmere og mere effektivt.

Hvordan bruger du et Ferm Living Mirror?

Ferm Living Mirror er en app, der giver dig mulighed for at tage et billede af dit værelse og spejle det på din telefon.

Ferm Living Mirror-appen er virkelig nem at bruge. Det eneste du skal gøre er at tage et billede af det rum, du vil spejle, og appen justerer automatisk billedet, så det ser godt ud på telefonen.